tisdag 16 februari 2010

Bara otur...

Jaffa ligger inne hos veterinären akut med främmande föremål i tarmen, Teddy får konstiga anfall... Vad är detta?? Ska allt hända samtidigt?
Jaffa började imorse med att spruta ut blod bakvägen och kräktes blodblandad galla. Ringde Karin direkt, sen var det bara för mig och Linus att åka iväg. Åkte därifrån med bara en hund istället för två. Jaffa får ligga kvar, Karin ska först försöka få ut föremålet den naturliga vägen, annars blir det operation.
Teddys problem går tillbaka ändå till första veckan efter nyår då han fick sitt första anfall. Sen har det kommit 4-5 anfall till efter det, varav det senaste i söndags. Igår tog vi massa prover på honom och kunde iaf utesluta en del sjukdomar/skador. Imorgon ska vi ta ytterligare ett blodprov för att kolla efter borrelia/erlichias och jag hoppas faktiskt att det är något utav det för då har vi iaf en orsak till anfallen. Annars kan det vara en nerv som kommer i kläm emellanåt eller epilepsi... Epilepsi är väl det jag minst hoppas på att det är.
Jaja, bara att fortsätta den här dagen och ser vad mer som kommer att hända... för inte kan det väl ta slut nu med oturen? Det är lika bra att allt kommer samtidigt så kan det bara bli bättre sen.

/Maria

Inga kommentarer: