fredag 26 mars 2010

Aktiva dagen

Den här dagen har varit fullspäckad från morgon till kväll. Började dagen med långsväng med hundarna, gick en timme längs Göta kanal. Hem för att packa ner lite badprylar, iväg till simhallen där Malle mötte upp mig. Simmade i 40 minuter, hade massa prat att ta igen då vi inte har setts på evigheter. Upp ur bassängen, in i bastun och sen vidare till stan för lunch. Hem, slängde ner Teddy i badet för första gången på bra länge. Fönade klart honom lagom tills Linus skulle hämtas på jobbet. Hem igen, bytte om till träningskläder och iväg till gymmet där vi tillbringade en timme. Sen har vi bara slappat resten av kvällen och det tycker jag nog att jag är värd efter denna dagen...
Känner att jag kommer ha träningsvärk imorgon, speciellt i ryggen. Jaja, så blir det när man ska börja bli duktig! Ska försöka träna ett par gånger i veckan och få kroppen i trim igen. Beach 2010! =)

Imorrn ska vi iväg till mamma för att äntligen fira hennes 50-årsdag! Hon fyllde för över en månad sen... Men när vi först skulle dit var det sån snöstorm att vi inte ens kunde få ut bilen ur garaget, helgen efter låg mamma i magsjuka och sen har det varit annat som kommit emellan, men nu ska vi iaf dit! =)

/Maria

Inga kommentarer: