måndag 13 september 2010

Trevlig tävling, ännu trevligare dop!

Lördagen var en fullspäckad dag från morgon till kväll! Först tävling i Karlstad, som gick sådär. Agilityloppet först, tyckte det gick helt ok, men fick en 5:a för kontaktfältet på balansen. När resultaten kom upp tyckte jag att Teddys tid var seg fastän det känts snabbt när vi körde... Nåja, laddade om för hopploppet och satsade mer på fart där. Vilket kändes kanon! Synd bara att jag aldrig fick se tiden, då vi diskade oss i slutet av banan... Men, men, det kändes som han hade fått upp farten och Linus sa att det såg bra ut från "publik-vinkel" också. Ska dock satsa på att få upp Teddys fart nu. Korta, snabba pass med cykeln i full fart borde göra susen! =) Och försöka träna agility en gång i veckan med snabba, korta övningar.

Efter tävlingen var det raka vägen till Visnums kyrka utanför Kristinehamn, där lillasyster skulle döpas. Alla nära och kära var där, det var så trevligt så! =)
Lillasyster var duktig och sov sig igenom hela dopet. Efteråt var det samling i prästgården för prat och god mat, samt dopgåvor. Isabella fick lite smått och gott!
Prästen, Isabella, pappa och Caroline
Isabella med hela syskonskaran.
Fr. v: Tomas, jag, Ludvig (Carolines son) och Tobbe med Isabella
/Maria

Inga kommentarer: