lördag 14 februari 2009

Valentinhoppet

Då har man varit iväg och tävlat en liten sväng igen, denna gång inte så långt hemifrån! Det var Motala bk som hade en trevlig liten inofficiell tävling i ett ridhus några kilometer utanför stan.
Valentinhoppet... passande namn med tanke på vad det är för dag idag! =) Tre lopp, agilityhjärtat, chokladhoppet och nallekampen (en agilityklass och två hoppklasser). Teddy och Jaffa fick köra alla tre loppen, Linus körde hopploppen med gamle Pepsi. Det var roliga och fartiga banor, mest bara att kuta rakt fram, vilket är himla skönt ibland! =) Teddy vann agilityloppet, vi fick lite gott godis till kvällen som pris (gelehjärtan), samt lite annat smått och gott och så en rosett. Jaffa diskade sig men hade himla bra fart! I första hopploppet kom Teddy trea (vann lite smått och gott igen), Jaffa diskade sig och Pepsi diskade sig... men det var en lite snöplig disk... Linus och Pepsi var felfria fram till sista hindret, då Pepsi sprang förbi det och hoppade åt fel håll! Men men, det var ju ett hopplopp kvar! Teddy vann, Jaffa fick väl en si sådär 15 fel (men vi kom iaf runt utan disk!) och Pepsi kom trea! =) Så gammel-gubben kan än!
Det var riktigt skönt att få komma hem till värmen sen, för jag tror mina tår förfrös under dagen! Det var så kallt! Man fick gå ut i solen emellanåt för att värma sig, det var varmare där än inne i ridhuset.
Men det har varit en riktigt trevlig dag! =) Önskade att fler tävlingar var så nära och att tävlingsdagarna var så här korta! En vanlig officiell tävling kan ju hålla på från tidig morgon till sen kväll... idag var vi hemma till tre, alldeles lagom! =)

Nu blir det en lugn kväll, sitta framför tv´n och äta nåt gott. Det är lördagkväll det! =)

/Maria

Inga kommentarer: