måndag 2 november 2009

Årets klubbmästerskap avgjort.

Då var årets KM i agility avklarat för i år. I lördags tillbringade jag och hundarna hela dagen i ett ridhus strax utanför Motala för att kämpa! Teddy hade ju en titel att försvara, han har blivit klubbmästare i small de två senaste åren. Första loppet ingick inte i KM:et, det var ett agilitylopp, en fartig bana med vissa svårigheter. Teddy var riktigt taggad och skötte sig alldeles utmärkt, han slutade på en delad 2:a plats. Jaffa sprang förbi sista hindret så vi diskade oss där då jag valde att inte ta tillbaka henne. Vi hade dessutom redan en vägran tidigare i loppet.
Nästa lopp var första KM-loppet, också det agilityklass, nu något klurigare än första banan. Där vart det full pott, Teddy på en 1:a plats och Jaffa 3:e plats. Sist ut var hopploppet. Teddy slutade 6:a där, men då det var Motala- och Kumlaekipage som tog 1-5 placeringarna så slutade Teddy 1:a totalt i KM:et. Tredje året i rad och nu får vi behålla vandringspokalen för gott! =) Härligt!
Jaffa fick en femma + lite tidsfel i sista loppet, men jag tror att hon blev 3:a totalt i KM:et (dom ropade bara upp 1:a pristagarna och hade inte räknat ut övriga resultat).
Ett bra avslut på tävlingssäsongen för i år, nu får hundarna en välförtjänt vila i vinter!

/Maria

Inga kommentarer: