lördag 11 juni 2011

Genrep inför SM

Frövi-tävling idag. Minst 58 grader varmt var det! ;-) Enligt vädret skulle det bli mulet och regn... Dom har visserligen haft fel förr, men det är stoooor skillnad på regn och den hetta som var i Frövi idag! Nåväl, enda skillnaden på Teddy var att vi inte värmde upp lika intensivt som vanligt då han helst ville ligga i skuggan och dra sig in i det sista (och jag med för den delen ;-))
På banorna var han ändå alert och lycklig! =) Hopploppet är jag mest nöjd med, där gick det så superduperbra! Tyvärr blev det en disk på 3:e sista hindret och därmed fick jag inte se tiden vi skulle fått vilket var lite synd. Har inte hopploppet på film, men agilityloppet kommer här:




Helt okej, synd bara på vägran vid gungan. Och kunde haft lite mer fart. Jag är supernöjd med farten de tre första hindrena, där springer han på som tusan! =) Sen slappar farten lite.
Det var synd att hopploppet inte filmades, hade velat jämföra lite. Men det kändes otroligt bra!
Nu är det bara att ta det lugnt inför SM nästa helg, ska bara ut till klubben och träna lite kontaktfält och gunga nån dag. Annars är det agilityvila som gäller. Det får bli långa härliga promenader istället! =)

Självklart var Johanna och Frodo med idag också, ingen tävling är fullgjord utan dom numera! ;-)
Det blev McDonalds på hemvägen... två gånger dessutom! :-p Andra gången ville vi bara ha varsin glass till efterrätt, så långt hade vi inte hem att vi behövde äta två gånger! ;-)

/Maria

Inga kommentarer: