onsdag 17 december 2008

Nya fina lägenheten!

Då var flytten klar och man har hunnit installera sig och fått ordning på det mesta så det börjar likna ett hem! =) Ska lägga ut bilder sen när allt är klart.
Hela lördagen gick åt till att få hit alla grejer från gamla lägenheten. Till vår hjälp hade vi både Linus pappa och min pappa, så det gick ganska fort och smidigt. Hade lånat en mindre lastbil från jobbet så vi slapp åka så många vändor. När alla grejer kommit hit så var det pizza-time! Gott! Det förtjänade vi efter allt bärande! =) Tur vi har så snälla pappor som ställer upp och hjälper till! =)

På kvällen packade vi upp det viktigaste, sen slocknade vi som två små grisar! Sov väldigt gott den natten. På morgonen bar det iväg till Charlottenborg igen för att lämna nycklarna till städerskan, sen hem för att packa upp igen. Vi hann med det mesta under söndagen, kartong efter kartong blev tom och lägenheten fylldes med diverse saker. Var även iväg en sväng till Bråstorp och köpte lite smågrejer, bla gardiner, blommor och en matta till vardagsrummet (som var lite liten, men vi ska köpa en storlek större och ha den här kvar ändå, men på ett annat ställe).
Hundarna verkar trivas, de har nosat in både lägenheten och området utanför ordentligt. Ska bli skönt till våren när vi sätter upp ett staket runt trädgården så de kan vara där ute också. Och så får man väl köpa hem lite agility-hinder så man kan träna ordentligt! =)
Finns mycket att fixa när man har trädgård! Men det är bara roligt, jag har ju inte bott så här på många många år.
Ångrar inte för en sekund att vi flyttade hit! =) Här kommer vi få det bra i många år framöver, tills det är dags för en villa!

/Maria

Inga kommentarer: