lördag 18 oktober 2008

Ny lägenhet??

I torsdags var vi och kollade på en lägenhet i Tegelviken, en tvåa på 68 kvadrat på bottenvåning med trädgård! :-) Och en jättemysig inglasad altan på framsidan. Linus och jag tackade ja direkt! Men... vi står som nr 2 på kölistan... så vi vet inte med säkerhet om vi får den förrän på tisdag så jag skulle ringa och höra om nr 1 hört av sig och om de tackat ja eller nej... Hoppas, hoppas, hoppas att de inte vill ha den! Eller att de inte hör av sig alls... då får ju Linus och jag lägenheten eftersom måndag är sista dag att tacka ja till den. Så vi har suttit och kollat möbler på nätet (mycket som ska säljas, skänkas och kastas här hemma!) och idag var vi in till Linköping på Ikea bara för att titta lite. Men de mest intressanta möblerna har vi hittat på Jysk´s hemsida, som en helt underbar soffa! Kostar visserligen 9000 kr men det är den värd!:-)
Ska bli så kul om vi får den här lägenheten! Blir visserligen en massa bära och kånka under mellandagarna (antagligen) men så som vi har längtat efter en bottenvåning med trädgård! :-)
Det var en stoooor trädgård dessutom! Bara att inhandla kompostgaller så hundarna inte kan smita iväg nånstans. Och så blir det till att köpa tränings-agilityhinder på Rusta! :-) Åh, vad kul det ska bli! Kan det inte bli tisdag snart??
/Maria

Inga kommentarer: