torsdag 21 maj 2009

Snart sommar!

Nu börjar det likna nåt utanför dörren, träden är gröna, solen skiner och fåglarna kvittrar! Det är ett tecken på att den snart är här... sommaren! =)
Har tagit en långsväng ute i Ödeby-skogen idag med en nyinflyttad granne, Malin, som har en chihuahua, Nellie. Hur liten och söt som helst! =) Det tyckte Teddy med, hon var nämligen i höglöpet... det blev koppel för Teddy! Men vi hade trevligt och pratade på massor, det är alltid roligt att lära känna nya människor! Två kopparormar (jaja, ödlor, jag vet!=)) träffade vi på också. Så länge det inte är huggorm bara så går det bra, är lite skraj för hundarnas del att de ska få sig ett bett, inte roligt...

Skönt med långhelg nu också, då är Linus hemma i flera dagar ju! Kan bli lite segt att vara själv hemma nu, har ju varit det i två månader... Men nästa måndag blir det jobb! =) Äntligen få komma ut i arbetslivet igen!
Imorrn kommer Linus farmor och farfar hit och hälsar på, de har aldrig varit här så det ska bli trevligt! Och på lördag kommer min far med fru hit för att grilla (om vädret är på våran sida...).
Fullt upp i helgen med andra ord! =)

/Maria

Inga kommentarer: