söndag 20 mars 2011

Det går framåt!


Så här ser nya tricket ut än så länge! Sex böcker hittills, några fler kommer det bli innan jag slutligen tar bort böckerna och han får backa upp på väggen istället. Därifrån ska jag sedan få honom att "gå på händerna"... Det kommer säkert ta lite tid, men roligt är det! Och Teddy tycker det är hur kul som helst med ett nytt trick att träna på! (trots den mindre glada minen på bilden... ;-))
Helgen har bjudit på kanonväder! Om det bara hade låtit bli att snöa natten mellan torsdag och fredag... Men lite snö har inte hindrat oss från långpromenader! Igår var vi ute med Johanna och Frodo, det var tänkt att vi skulle gå i Ödeby men det blev ändrade planer när vi insåg vilket snöpulsande det skulle bli... Så det blev en runda vid Bromma (tror jag det heter). Lite snöpulsande, men det gick ändå! Teddy var väl inte överlycklig (han börjar bli trött på snö nu) men vi var ute i drygt en och en halv timma iaf. En härligt svettig promenad! ;-)
Idag gick Linus och jag med vovvarna runt Råssnäs udde, inget snöpulsande alls! Det var snöfritt på cykelvägarna och utmed udden hade folk trampat upp en fin liten stig.
Om det bara fortsätter vara så här varmt ute så kanske, kanske våren kommer snart...
/Maria

Inga kommentarer: