måndag 13 april 2009

Nya bilder

Då har man uppdaterat lite bilder på bloggen! Birgitta tog många fina kort på Teddy och Jaffa i helgen och även några på mig och Linus. Finns några kort som vi ska beställa som förstoringar och hänga upp här hemma.
Påskmiddagen igår var gör-trevlig! Vi var kvar hos Ingvar och Birgitta hela eftermiddagen och kvällen. Linus mormor var där några timmar också och höll oss sällskap. Framåt kvällen tog vi en promenad med hundarna (det var ju bara 8 hundar som behövde komma ut lite:-) Då kände man sig iaf liiiite nyttig efter all påskmat! :-p Och dessutom var Linus och jag ute med Teddy och Jaffa runt Råssnäs udde i förmiddags, så nu har vi snart gjort av med alla påsk-kalorier! =)

Vi tog en liten tur till Skänninge för en stund sen, kollade lite på utemöbler (hittade inget vi riktigt fastnade för) och så var vi på Ö&B och inhandlade en grill! Så nu kan vi grilla stek varje kväll! :-D Det är så skönt nu när värmen börjar komma och det börjar närma sig att slå upp ett staket i trädgården så hundarna kan vara ute om dagarna. Preliminärt datum för staket är den 2:a maj, då är jag i Tranås och tävlar med Teddy, så Linus och Ingvar skulle fixa med staket då (om vädret är bra). Sommar, sommar, sommar! =)
/Maria
Korvdags nere i Adelöv
Teddy modellar lite
Jaffa modellar också
Linus med whiskeyn i högsta hugg
Linus och Ingvar degar efter all påskmat
(Soda ligger mellan dom och Sten syns i vänstra hörnet)
Matte, husse, Teddlan och Jafflan
Alla foton är tagna utav Birgitta Elf

1 kommentar:

monika sa...

Ja det va riktigt kul med lite spår. Och alla hundarna va så duktiga med!! :D