onsdag 1 april 2009

Vilka kursdeltagare!

Nyss hemkommen från dagens nybörjarkurs... jisses, har aldrig varit med om så snabblärda och duktiga deltagare! Det var tredje gången idag och de fick redan prova på framförbyte, eftersom det går så snabbt framåt för dom! De har nu provat alla hinder förutom A-hindret, gungan och långhoppet, men det tar vi dom två gångerna som kommer framöver. Framåtsändande har de fått prova sedan första kurstillfället och sen har vi haft det varje gång. Vet snart inte vad vi ska hitta på för att försvåra det, man kan ju inte gå fööör fort fram heller! Får väl finslipa detaljerna på framåtsändande...

Tränade Jaffa och Teddy innan kursen, gick hur bra som helst! Teddys kontaktfält är klockrena och jag har ÄNTLIGEN hittat en bra slalommetod för lilla Jaffis! Ska köpa hem slalom så fort som möjligt nu så vi kan träna oftare än en gång i veckan, det behöver hon. Hon gjorde stora framsteg idag när jag bytte metod, så nu blir det att ligga i! =)

Ska på arbetsintervju imorrn... Motala mättjänst ringde mig i morse och hade fått mitt nummer utav arbetsförmedlingen. Jobbet går ut på att mäta kablar. Vi får se imorrn hur det går... hoppas på det bästa! =)

/Maria

Inga kommentarer: